Nagykőrös Város Ivóvízminőség-javító beruházása

Alapértelmezett színséma

ÜDVÖZÖLJÜK!


Dr. Czira Szabolcs

Tisztelt Olvasó!

Az emberi élethez elengedhetetlen a jó minőségű ivóvíz. Korunk követelményei alapvető infrastruktúraként tartják számon a településeken a jó minőségű ivóvizet szolgáltató rendszert. Ahhoz, hogy a megépített rendszerek feladatukat el tudják látni, folyamatosan szükséges a karbantartásuk és keresni kell a lehetőséget a technológiai fejlesztésükre.

Annak érdekében, hogy a lakosságot ne terheljék a felmerülő költségek, Nagykőrös Város Önkormányzata az ivóvízellátó rendszer fejlesztését, ezáltal az ivóvíz minőségének javítását pályázati forrásból kívánja megvalósítani. Az előkészítő munkálatokra a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által a Környezet és Energia Operatív Program keretében kiírt pályázaton Önkormányzatunk eredményesen szerepelt, így megkezdődhetett a megvalósítási szakasz előkészítése.

A beruházás megvalósulása egy újabb mérföldkő lehet városunk sikereinek útján, egy újabb mérföldkő abban a sorban, mely arra kell emlékeztessen mindenkit, hogy Nagykőrös lakosainak összefogásával képes volt elérni céljait és az új célok elérése is együtt, közösen sikerülni fog.

Ez a honlap azért jött létre, hogy Ön Tisztelt Olvasó, Érdeklődő minél több információt kaphasson Nagykőrös város ivóvízminőség-javító beruházásáról. A város polgármestereként mindenkinek jó böngészést kívánok.

Dr. Czira Szabolcs
polgármester
Nagykőrös Város Ivóvízminőség-javító beruházása
Kedvezményezett: Nagykőrös Város Önkormányzata

A project az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

www.ujszechenyiterv.hu

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0   Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!
Check Accessibility WCAG 2.0 (Level AA)


Vissza a lap tetejére